Betaalbare service
van veggel
Occasions Onderhoud en reparatie Online offerte

Contact

Kruizemunt 22
7892 AB Klazienaveen
T: 0591 564696
info@autobedrijfvanveggel.nl
Contact

Onderhoud en Reparatie

Onderhoud voor uw auto

Onderhoud nodig aan uw auto? Bij Autobedrijf Van Veggel bent u aan het juiste adres!
Wij verzorgen professioneel het reguliere onderhoud aan uw auto.


Maar ook:
    •    APK-keuringen
    •    APK-diesel-keuringen
    •    Airco-onderhoud
    •    Diagnose
    •    Voertuig uilijning


Fabrieksgarantie blijft geldig

Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto uiteraard gewoon geldig. Vandaar dat een Bosch Car Service garage nieuwe en gebruikte auto’s levert en ook onderhoudt en repareert. 

Dit geldt uiteraard zowel voor uw privé als zakelijk bereden (lease-)auto. Bovendien zal een Bosch Car Service garage u altijd neutraal en daardoor optimaal kunnen adviseren, omdat ze niet merkgebonden is. U wordt op deze manier correct geadviseerd bij de aankoop van een auto.

APK

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een verplichte wettelijke keuring. Deze APK keuring beschermt het milieu en verhoogt de verkeersveiligheid, maar het blijft altijd een ‘moment opname’. Als uw  auto APK goedgekeurd is, wil dat niet zeggen dat uw auto het gehele jaar het goed blijft doen en in een veilige staat van onderhoud verkeert. Een regelmatige controle bij Autobedrijf van Veggel en daarnaast een goed onderhoud van uw auto is dus erg belangrijk, ook al is uw auto APK goedgekeurd.

Onderhoudsservice

Autobedrijf van Veggel is het bedrijf  voor een nauwkeurige en betrouwbare  jaarlijkse APK keuring van uw auto. Maar daarnaast is Autobedrijf van Veggel ook het adres voor een uitstekende onderhoudsservice.

Gratis APK

De APK keuring is zelfs gratis als het gecombineerd word met een grote onderhoudsbeurt.  U betaald dan alleen voor de viergasmeting  (benzine)  of roetmeting (diesel) en de afmeldkosten van uw auto.

Kleine beurt

Ook tijdens een kleine beurt keuren de monteurs van Autobedrijf van Veggel uw auto op alle belangrijke punten volgens een inspectielijst. Het oliefilter word vervangen en de motorolie wordt ververst en ook de ruitensproeiervloeistof word bijgevuld. Ook ontvangt u een inspectierapport van Autobedrijf van Veggel waarop vermeld zijn welke nodige onderhoudswerkzaamheden er verricht zijn en in welke conditie uw auto verkeert. Op deze wijze kunt u altijd zien hoe de technische staat van uw auto is.

Werkzaamheden bij een kleine onderhoudsbeurt:

Motorolie en oliefilter vervangen, indien nodig vullen wij bij:
Remvloeistof en controle van het remsysteem
Ruitensproeiervloeistof
Service interval resetten

Grote beurt

Als u uw auto aanbiedt voor een grote beurt bij het erkend garagebedrijf  Autobedrijf van Veggel, dat tevens bij  Bosch Car Service aangesloten is, ben je altijd verzekerd van de juiste vakkennis. Daarnaast hanteert Autobedrijf van Veggel redelijke werkplaatstarieven. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen ter vervanging en het verantwoord afvoeren van restmaterialen wordt er ook een goede bijdrage aan het milieu geleverd.

Voordeel

Het onderhoud laten verrichten bij Autobedrijf van Veggel heeft het voordeel dat deze met de onderhoudshistorie van jouw auto bekend is of wordt, en u hierdoor nog beter het juiste advies kan geven. Denk alleen maar eens aan het tijdig en op de juiste wijze vervangen van de distributieriem. Als dit niet volgens het onderhoudsschema van uw auto op de juiste wijze plaatsvindt, kan er een schade van enkele duizenden euro’s aan de motor ontstaan.

Wanneer een grote beurt

Wanneer uw auto een grote beurt nodig heeft is afhankelijk van de gereden kilometers en de gebruiksintensiteit. Dit verschilt van auto tot auto. Zie ook de informatie in die het instructieboekje van uw auto te vinden is.

Standaard word altijd bij een grote beurt vervangen:
1 Motorolie / oliefilter
2 Luchtfilter
3 Interieurfilter ook wel aircofilter genoemd
4 Brandstoffilter indien nodig

Indien nodig vullen wij bij of vervangen:
1 Remvloeistof / wordt iedere twee jaar vervangen
2 Koelvloeistof
3 Ruitensproeiervloeistof
4 Aircovloeistof

All-in prijs is inclusief:
1 APK, afmeldkosten roetmeting, viergasmeting
2 Kleine materialen( behalve bougies)
3 Resetten service inval
4 Milieukosten en arbeid

Overleg en advies

En vinden wij een belangrijk onderhoudspunt aan uw auto wat extra kosten met zich meebrengt, dan wordt er altijd eerst met u overlegd voordat de reparatie plaats vind. Hierdoor neemt uzelf het besluit om de reparatie nu te laten uitvoeren, en indien het verantwoord is om er nog even mee door te rijden, op een later tijdstip de beslissing te nemen. U krijgt ten allen tijde een goed advies bij Autobedrijf van Veggel!

Extra kosten worden altijd eerst met de klant overlegd voordat de reparatie plaats vind.

 

Banden en uitlijning

 

Banden

Voor het merendeel van de trotse autobezitter is een band rond en zwart, draait in de rondte, en behoort onder de auto. Maar een autoband is zovéél meer. Een goede autoband onder uw auto is een allereerste vereiste voor veilig, maar ook comfortabel autorijden. De autoband vormt namelijk het enige contact met het wegdek, en u moet er dus blindelings op kunnen vertrouwen dat de onder uw auto gemonteerde banden in orde zijn.

Kwaliteit

Men heeft banden in alle maten en soorten voor personenwagens. De afgelopen jaren is de kwaliteit van banden sterk gestegen. Met name de rubbersamenstelling van de banden is sterk verbeterd. De toepassing van het modernste karkasmateriaal en de loopvlakopbouw zorgen dat een moderne band een hightech product is geworden. Bij Autobedrijf van Veggel bent op het juiste adres voor zowel de juiste autoband voor uw auto, maar ook voor de kennis en het vakmanschap op banden gebied. Het gegeven advies bij Autobedrijf van Veggel zal u dan ook overtuigen.

Prijs

Voor de klant is de prijs als koopargument van een autoband een heel belangrijk punt. Toch is de kwaliteit van de technische dienstverlening en een deskundig advies en voorlichting een steeds belangrijker argument. Autobedrijf Van Veggel heeft dan ook tegen sterk concurrerende prijzen allerlei soorten banden op voorraad. 
Voor hightech producten zoals banden is het vakmanschap en de kennis op het gebied van balanceren, montage en uitlijnen steeds belangrijker. Geadviseerd wordt om banden met 2 millimeter profiel te laten vervangen. Ook op eventuele beschadigingen zoals scheurtjes, sneden, ouderdom, blaren, bobbels moet u regelmatig uw banden laten controleren. Autobedrijf van Veggel beveelt aan om uw banden van 6 jaar en ouder te laten vervangen, hiermee vergroot u zeker de veiligheid tijdens het rijden.

Uitlijnen

Een van de meest voorkomende klachten van klanten is, dat hun auto naar één kant optrekt. Ook het niet fijn sturen door bochten, of het te zwaar of zelfs te licht sturen van de auto. Meestal zijn dit de gevolgen van een niet correct uitgelijnde auto. Het uitlijnen van uw auto is een specialisme van Autobedrijf van Veggel. Ook kan de askantling en het wielvlucht kan een belangrijke rol spelen. Dus laat altijd uw banden en uitlijning controleren bij Autobedrijf van Veggel. Hierna gaat u met een veilig gevoel weer de weg op met een lekker rijgedrag van uw auto.

De Airco

De Airco installatie zorgt het gehele jaar door voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het rijden. Het is heel aangenaam om in een voertuig constant hetzelfde klimaat te hebben. Daardoor blijf je fitter en dus langer geconcentreerd rijden.
Naast de verkoeling op hete dagen zorgt de Airco ook voor het sneller ontwasemen van beslagen ruiten. De Airco heeft echter wel regelmatig onderhoud nodig,  en dient daarom regelmatig gecontroleerd te worden.

Interieurfilter

Het interieurfilter is erg belangrijk voor een schone lucht in het interieur. Het filtert bijvoorbeeld stof, vuil en pollen uit de lucht. Dit filter dient dus regelmatig vervangen te worden. Eenmaal per jaar, of om de 15.000/30.000 kilometer, is het noodzakelijk om het interieurfilter te vervangen. Zo houdt u de frisse lucht in uw auto ook daadwerkelijk heerlijk fris.

Schimmels

In de verdamper van de airco nestelen zich graag schimmels, bacteriën en andere micro-organismen. Via het ventilatiesysteem komen die in het interieur terecht en kunnen zowel bij mens als huisdier onaangename allergische reacties veroorzaken en ook schadelijk voor de gezondheid zijn. Het enige dat helpt is het desinfecteren van de verdamper. Autobedrijf van Veggel  bezit hiervoor de modernste apparatuur en de deskundige monteurs zorgen voor uw jaarlijkse Airco-controle. Ook kunt u altijd om advies vragen over de juiste gebruikswijze van de Airco.

Gerecycled

Met een volledige controle van de Airco-installatie bij Autobedrijf van Veggel loopt u minder risico. Bij bijvoorbeeld een klacht over een onvoldoende werking van de Airco wordt het niveau van het koudemiddel gecontroleerd en indien nodig veilig en milieuvriendelijk nagevuld. Is het al enige tijd geleden dat de airco een inspectie  gehad heeft, wordt het oude koudemiddel en de compressorolie milieuvriendelijk vervangen en gerecycled. Gemiddeld verliest een Airco ongeveer tien procent per jaar van zijn hoeveelheid van het koudemiddel. Ook de compressorpomp is nieuwe olie benodigd, dit wordt tegelijktijd met de aircovloeistof ververst. Kortom, om mogelijke schade aan de compressorpomp van het Airco-systeem te voorkomen is het dus verstandig om dit jaarlijks te laten controleren, er kan namelijk tussentijds ook ergens een lek in het systeem optreden. 

Service

Ook biedt Autobedrijf van Veggel,  naast een haal- en brengservice indien dat gewenst is, u een vervangende auto aan.

 

Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive