Audi RS6

4.0 TFSI RS 6 quattro Pro performance vossen 21'', performance pakket, leer, pano
    Bouwjaar 2014
    Kilometerstand 155.123 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-037-VD
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2014
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders8
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)509 X 194 X 149
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Audi A6 Avant. Het is een auto uit 2014, op de teller staat een kilometerstand van 151806. De liefhebbers hebben het al gezien: de sportieve, stoere S-Line styling! Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van de achtcilinder benzinemotor van deze sportwagen. Een lederen interieur: een toonbeeld van luxe en comfort. En wat dacht u van de elektrisch bedienbare achterklep? In- en uitladen gaat haast vanzelf! Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Verder is de Audi uitgerust met: 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

    Uw favoriete muziek klinkt beter dan ooit met het ingebouwde high performance audiosysteem. Audio aan/uit? Andere zender? Volgende track? Even klikken via de audiobediening op het stuur en het is geregeld. Het navigatiesysteem met harde schijf brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Ook sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A6 Avant samen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit.

    Proefrit maken? Natuurlijk! Bel ons voor een afspraak en deze sportwagen staat klaar.


    Bedrijfsinformatie

    Bij de auto's zijn eventuele afleveringspakketten aanwezig die starten vanaf € 495,-.
    Dat is inclusief nieuwe apk, kleine beurt en vloeistoffen controle.
    Openingstijden : Maandags t/m Vrijdags geopend van 08:00 tot 17:00 en zaterdags van 09:00 tot 17:00.
    Voor meer informatie over ons of over de auto's neem een kijkje op onze website www.autobedrijfvanveggel.nl .
    Ook voor meer foto's en andere occasions kunt u ook terecht op onze website !

    Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite en advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Vertrouwt u daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    12Volt aansluiting
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side achter
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Airco (automatisch)