Opel Astra

Sports Tourer 1.2 Business Edition cruise, airco, trekhaak, pdc
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 124.475 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-585-VZ
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2021
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)470 X 181 X 151
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Een zakenauto waar u mee aan kan komen. Representatief en goed voor eindeloos veel kilometers. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij DAB-ontvangst. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    Deze Opel biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt.

    Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Opel, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?


    Bedrijfsinformatie

    Bij de auto's zijn eventuele afleveringspakketten aanwezig die starten vanaf € 495,-.
    Dat is inclusief nieuwe apk, kleine beurt en vloeistoffen controle.
    Openingstijden : Maandags t/m Vrijdags geopend van 08:00 tot 17:00 en zaterdags van 09:00 tot 17:00.
    Voor meer informatie over ons of over de auto's neem een kijkje op onze website www.autobedrijfvanveggel.nl .
    Ook voor meer foto's en andere occasions kunt u ook terecht op onze website !

    Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite en advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Vertrouwt u daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Garanties
    Nap