Renault Mégane

Estate 1.2 TCe GT-Line navi, cruise, lmv, pdc
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 132.419 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    SJ-916-B
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2018
    KleurBlauw metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)463 X 181 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Renault Mégane Estate hebt u altijd de controle. Deze auto heeft een kilometerstand van 132419, het bouwjaar is 2018. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Renault Mégane Estate prima parkeersensoren die u een handje helpen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

    In de Renault Mégane Estate heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

    Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.


    Bedrijfsinformatie

    Bij de auto's zijn eventuele afleveringspakketten aanwezig die starten vanaf € 495,-.
    Dat is inclusief nieuwe apk, kleine beurt en vloeistoffen controle.
    Openingstijden : Maandags t/m Vrijdags geopend van 08:00 tot 17:00 en zaterdags van 09:00 tot 17:00.
    Voor meer informatie over ons of over de auto's neem een kijkje op onze website www.autobedrijfvanveggel.nl .
    Ook voor meer foto's en andere occasions kunt u ook terecht op onze website !

    Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite en advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Vertrouwt u daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Nap